HURRA FOR LEO!!!!!!

I dag er det ett år siden vår lille skatt kom ut av magehulen for å hilse på oss og verden. I dag er det ett år siden jeg lå i sykesenga og koste med den lille nyfødte gutten vår som var så liten å pjuskete. I dag er det ett år siden vår kjæreste skatt velsignet oss med sin tilstedeværelse.

HURRA FOR LEO SOM ER 1 ÅR I DAG! 😀 ❤

Jeg kan ikke tro at det er hele ett år siden den lille tassen ble født! Det har gått helt utrolig fort, og jeg skjønner ikke helt hvor tiden har blitt av. Nå går han snart, han kan spise selv, han går i barnehage, og han viser oss hver dag hvilken fantastisk personlighet han har. Han er virkelig hjertegullet og øyenstenen min! Han er pappas rakker og mammas skatt, han er hele husets apekatt! 😉 hehe…

Nå er han i barnehagen og blir feiret med kake og krone, og senere i dag skal vi møte mamma som er i byen! Jeg er glad han får møte en av bestemødrene sine på selveste bursdagen! Nå skal jeg sitte her og mimre litt om tiden som har gått!

Gratulerer så mye med dagen, min kjæreste lille Leo! Mamma og Pappa elsker deg over alt! ❤

Her er noen bilder fra han var 2 uker, 6 mnd og nesten 1 år 🙂

2 uker gammel! Foto: TigerTone

2 uker gammel! Foto: TigerTone

6 mnd gammel. Foto: Anita Grønland

6 mnd gammel. Foto: Anita Grønland

Snart 1 år! Barnehagegutt!

Snart 1 år! Barnehagegutt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s