Jeg har fått koselig award!

Jeg har visst fått en award av frøken Drosseldaisy! Tusen takk!! 😀

Greia med denne er visst at man skal fortelle 7 ting man setter pris på, og siden jeg setter pris på så mangt blir ikke dette vanskelig 🙂 Så skal man sende den videre til flere andre, men antalet er tydeligvis usikkert. Siden jeg ikke leser så veldig mange blogger fast får jeg dele ut til de jeg mener fortjener det, så ser vi hvor det ender 🙂

Her er i alle fall 7 ting jeg setter pris på!

 • Samboeren min og sønnen vår
 • God mat
 • Å kunne sove hele natten og så lenge jeg vil om morgenen
 • Venner og familie
 • Varme sommerdager
 • Bøker
 • Disneyfilmer

Dette er et lite utvalg av det jeg setter pris på her i livet 🙂

Så var det å sende den videre da! Jeg sender kun til disse tre, siden jeg ikke kan sende tilbake til hun jeg fikk fra. 😉

4 tanker på “Jeg har fått koselig award!

 1. Så fine ting du har å sette pris på faktisk!

  Du fortjener award, virkelig, med tanke på at du har klart å kapre i hvertfal meg som leser i mange mange år. Og sånn bragd bør man roses for.

  Kamelryttersken skriver så fint om det her. Jeg vil gjerne at du leser på det om du har tid, for hun sier det så bra om dette med å få komplimenter og award i bloggverden.

  http://karavanseraiet.no/2011/10/enda-mer-om-lenker-og-komplimenter/

  Da jeg leste det, tenkte jeg at sånn liker jeg å tenke selv, uten å ha tenkt det så klart som henne.

  Ønsker at du får gjort så mange som mulig av punktene på setter pris på listen din, spesielt at du har en varm sommerdag i dag med familien din! 😀

  • For en flott bloggpost! 😀
   Og jeg setter umåtelig pris på deg både som blogger og leser her inne. Du virker som et veldig flott og filosofisk menneske, og jeg liker slite mennesker 😉 Jeg vet jeg er dårlig på å kommentere på bloggene jeg leser, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på dem! Jeg skal prøve å bli flinkere på kommentering 😉

   Stoooor klem til fantastiske deg! ❤

 2. Det går så bra, tigern. Som jeg har skrevet før: spiller ingen rolle hvor gode tekstlige samtaler finner sted, bare de finner sted. 😉 Og jeg mener det fra dypet av blogghjertet mitt.

  Egentlig viktigere (for min del)at du svarer tilbake på kommentarer på bloggen din når en kommenterer enn at du besøker bloggen min med kommentarer faktisk. For jeg liker de svarene du gir til alle kommentatorerne dine. Og det er det som utgjør at bloggen din er en bra blogg: at du er flink til å svare kommentatorerne dine. Trenger ikke være lange svarene du gir, bare at du svarer at du har lest dem.

  De bloggene jeg liker best, og som jeg har gitt awards til, er best i min verden blandt annet fordi dere er flinke til å kommentere i deres eget blogghjem. Hvis du feks har vært innom cecilia.bloghog.no eller på starbear.no/mormor (eller karavanseriet), så vil du fort legge merke til at de er like flinke som deg til å ta vare på leserne med svar. Spiller ingen rolle når de svarer, kan ta opp til en uke til og med før jeg får svar på kommentarer, men poenget er at de svarer til slutt. Og det gjør du med. 😉 En annen blogger jeg leser som er litteraturblogger, han svarer aldri. Jeg leser fortsatt bloggen hans av og til, men jeg kvier meg for å legge igjen kommentar fordi han ignorerer. Og så skrev han for en stund siden at han ikke skjønner hvorfor han ikke får kommentarer….(raring! men fortsatt en god blogg).

  Og egentlig burde jeg ikke svare på denne kommentaren her …kom akkurat hjem fra fest, og det første jeg gjør, er å sjekke svar her (og alle svarene hos karavanseriet).

  Natti natta Tigerjenta…..:-D Og takk selv for fine kommentaren i bloggen din om min blogg og mitt vesen..

  • Det å svare på kommentarer mener jeg er en selvfølge når man har blogg. Det tar faktisk litt å skrive en kommentar, og når man kommenterer på en blogg er det jo for å kunne gi sin mening om det bloggeren skriver. Når da noen bloggere lar være å svare, mener jeg det er respektløst ovenfor kommentereren. Jeg elsker å få kommentarer, og selv om jeg ikke alltid har noe vettugt å svare liker jeg å vise at jeg har sett den, lest den og satt pris på den 🙂

   Vi som er flinke til å kommentere/svare på kommentarer får kompansere litt for de som ikke greier det 😉 Ha en flott dag!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s