Bursdagsfeiring!

Da kan vi klappe oss selv på ryggen for vel overstått bursdagsfeiring til vår lille 1åring! Leo blir ikke 1 år før onsdag, men vi feiret i helgen med brask og bram, og over to dager. Lørdag kom familiene våre, og på søndag kom vennene våre for å feire lillegull.

Jeg har vel aldri bakt så mye som jeg har gjort de siste tre dagene, og det ble nok kake, selv om vi ikke kunne hatt færre. Alle var veldig fornøyde, og Leo fikk så mye fint!! Mange kule leker, og mange flotte Disneyfilmer.

 • Fra meg og sambo – Duplo Lego (begynnersett og ole brumm) + xylofon fra Brio
 • Fra bestemor og bestemamma – 3 disneyfilmer og ole brumm puslespill bok
 • Fra farmor og farfar – 3 disneyfilmer, stoff plakat av Løvenes Konge og Brio togskinner og tog + Vintervotter i god kvalitet
 • Fra oldemor – Brio leke med kuler som flytter på seg + penger (som vi kjøpte to disneyfilmer for)
 • Fra onkler, tanter og venner fikk han penger, lekebrannbil, togskinner, stoffsko til å ha ute, bok, fjernstyrt bil, monstertruck lekebil, Klosser som lager lyd, og mange disneyfilmer!

Alt i alt fikk han masse fine leker og filmer, og han koste seg masse!! Han elsker jo mennesker og oppmerksomhet, så selv om det var slitsomme dager var han blid og glad hele dagen lang.

I dag måtte vi ned til byen å bytte en del av filmene siden vi fikk dobbelt og trippelt opp, og vi fikk byttet til 6 flotte disneyfilmer, + at vi kjøpte 3 til med noen av bursdagspengene hans. Vi er veldig glade for å være ferdig med selskapene, men vi koste oss masse, og det var veldig koselig at så mange kunne komme 🙂

2 tanker på “Bursdagsfeiring!

 1. Du er så heldig med så fin familie i grunn! Som du sier av og til: livet leker med deg. Det virker sånn ut i fra alt du skriver om for tiden..

  Og så tenker jeg, når jeg har mine down dager: «Hvis virkelig dette her er mine verdensproblemer, så har jeg det i grunn veldig bra»….og så får jeg det vips som det er, bra igjen. Lett å lure sinnet til å leke tilbake med livet igjen når man setter ting litt i perspektiv….men skal jo sies at det hender at mine verdensproblemer er store uansett hvordan jeg setter det i perspektiv mot vireklige store verdensproblemer for å ha det bra igjen…og da er det fint feks å komme til blogger som dine og andres fine blogger, hvor de har et godt liv—og da lar jeg meg inspireres til å ha det like godt selv.

  Ha en snasen dag, Tigerwoman!

  • Jeg føler meg veldig heldig 🙂 Jeg har virkelig dager der jeg ser på sola og tenker at jeg har et fantastisk liv!! Men jeg har virkelig mine ting jeg også som alle andre, jeg liker bare ikke å skrive med store bokstaver på bloggen når jeg er langt nede. Om jeg er virkelig deprimert vises det på bloggen i form av veldig få innlegg over en lang periode, og så blir jeg mer aktiv igjen når ting går bra. Men jeg liker å motivere mennesker, og jeg tenker som så at uansett hvor kjipe ting er så finnes det noe positivt et eller annet sted 🙂

   Ha en fortreffelig dag du også! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s