Barnehage gutten vår!

I dag er dagen vi har ventet på, første dag i barnehage! Leo er nå 11 mnd, så det er greit å shippe han over veien til barnehagen nå. Han trenger nye impulser, og vi tror nok det er det beste for alle parter. Men mamma-hjertet smerter jo litt når jeg ser gutten min blir stor, så i dag skulle vi være der hele tiden sammen med han så han får en enkel start.

Jeg og sambo troppet opp kl.09.30, og med det samme vi kom inn kjempet Leo seg ut av armene mine, og ned på gulvet det bar. Han begynte straks å utforske omgivelsene, og studerte de andre barna nøye. Han ble fort selvsikker, og overtok hele rommet som det var hans eget hjem! hehe.. Han akte seg inn til lekerommet, og fra da av var det som vi ikke var der. Vi ble lett ignorert av en ivrig Leo, og han kikket bare bort på oss et par ganger. Han ble fort fortrolig med de ansatte, og vi følte oss egentlig bare i veien! Men siden de ikke vil vi skal la han være alene første dagen, satt vi oss i en sofakrok og så på den lille store sønnen vår som lo og koste seg.

Så var det spisetid, og Leo fikk egen vannflaske og noen maria kjes. Han spiste frokost rett før vi dro, så han trengte egentlig ikke mat. Men det var greit at han fikk sitte sammen med de andre barna, og han koste seg masse! Pratet og lo med de andre, og fikk en bit brød med gutten ved siden av seg. Så lekte han en times tid til før vi sjekket ut uteområdet. Det er STORT, og det var ingen tvil om at den var veldig populær! Etter en liten stund ble han trøtt, og vi bestemte oss for at 2,5 timer var nok for denne gang. Vi skal jo tilbake i morgen! Best å gi seg når man er på topp.. hehe..

Alt i alt gikk dette veeeldig bra, og jeg gleder meg til han begynner skikkelig!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s