Søndag

Da har nok en søndag banket på døren, og jeg åpner motvillig. Hvorfor motvillig? Jo, av den enkle grunn at dagene går så forferdelig fort, så jeg er egentlig i lørdags-modus. Jeg henger nemlig alltid en dag etter dere andre, og sambo syns det er litt morsomt at når han spør hvilken dag det er så slår det aldri feil at jeg tror dagen i går er dagen i dag. Hørte jeg noen hviske om demens? Uansett så er det søndag igjen, men ikke hvilken som helst søndag. Denne søndagen er spesiell!

Dagen i dag representerer den siste søndagen i min fri-periode. Jeg har ikke jobbet siden uke 8 i svangerskapet, og jeg merker jeg kjeder meg. Ikke fordi det ikke er moro med barn, men hjernen er ikke konstruert til å ikke tenke på andre ting i 1,5 år!! Neste uke blir en veldig spennende uke, og jeg håper alt går som det skal. Jeg har som dere kanskje vet startet mitt eget firma, og jeg skal begynne å jobbe 1.september. Jeg har møte med klienten på onsdag, og det møtet gleder jeg meg veldig til! Det er en start på en helt ny karriere, og et helt nytt liv. Jeg skal også begynne å ta studiekompetanse så snart jeg finner et sted jeg liker, og jeg har store planer om å finne det raskt!

Jeg gleder meg i hvertfall masse til å begynne å jobbe, og jeg er så glad jeg kan jobbe hjemmefra så jeg får mer tid sammen med Leo! Han skal ikke i barnehage før neste høst, og det er jeg litt glad for. Jeg syns han er for liten til barnehage, og han er så skeptisk til andre barn på sin egen alder at jeg tror ikke han hadde trivdes med det. Han er tidenes mest sosiale baby, men kun når det kommer til voksne og barn over 4 år. Alt under det er ikke noe stas. Han bare ser skeptisk på dem, og finner en voksen å flørte med. Jeg skjønner ham godt. Babyer fra 0-2 år er virkelig skumle vesner!

Så en spennende uke er rett rundt hjørnet, så denne søndagen er virkelig spesiell! Jeg liker søndager, men jeg liker mandager bedre!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s