Ny telefon!!

Jeg har nå gått til innkjøp av den splitter nye Samsung Galaxy S II, og jeg kunne ikke fått en bedre telefon!!! Den har allerede blitt min beste venn, og den har ALT! Nå har jeg endelig greid å rive meg løs fra den litt, men det er ikke lett! Heldigvis har jeg en sønn som krever oppmerksomhet også, ellers hadde jeg nok sittet fastbrent på telefonen hele dagen 🙂 Min kjære betalte halvparten sånn at jeg skulle få muligheten til å kjøpe den, og er ikke han verdens snilleste så vet ikke jeg! Hurra for ny telefon!!! 😀

2 tanker på “Ny telefon!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s