Dagene som går

Dagene her går en del i ett for tiden, og det er ikke så rart med en aktiv liten tass. Sambo jobber veldig mye med begge jobbene sine, og etter en deilig ferie er jeg tilbake i Oslo. Det har skjedd utrolig mye siste ukene! Jeg har blitt kvitt alle depresjonene jeg fikk under svangerskapet, og det er utrolig deilig å føle seg normal igjen! Lillegull har vokst seg inn i 56-klærne sine, og det er med et litt trist mamma-hjerte at jeg pakker bort 50-klærne. Han vokser så alt for fort!! Hjemme hos mamma forandret han seg mye. Han har blitt større (selvfølgelig), begynt å prate babysråk, og han smiler ofte og lenge. Ikke små smil, men store smil som viser gommene og hele pakka! 😀 Uansett hvor sliten man er, blir man i godt humør når man får et slikt smil. 🙂

Jeg begynner i tillegg å komme meg skikkelig etter fødselen, og føler formen er på tilbaketur. Jeg har gått ned til 63 kg, noe som er et vekttap på 8 kg på 4 uker UTEN å trene! Derfor gleder jeg meg masse til neste uke, da kan jeg nemlig begynne å trene zumba! Min kjære har kjøpt ny julekjole til meg, og jeg skal se perfekt ut i den til jul. Jeg har bestemt at på de 4 ukene jeg har til rådighet før jul skal jeg ned MINST 5 kg! Bare å sette igang! Nå som formen er bra kan jeg endelig begynne å være sosial igjen, og det er deilig å se at vennegjengen fortsatt er der selv om jeg har vært «borte» 7 mnd. Det er fantastisk å kunne komme seg steder igjen nå som vi har 5-seter, og vi begynner å kunne ha et normalt liv igjen. Lillegull er fantastisk snill, og det er aldri problemer med han! Han sover det meste av natten, og om dagen er han smilende og blid. 🙂

I dag har vi vært å shoppet litt juleduker og diverse, og det ble til og med noen julegaver. I tillegg har jeg shoppet meg litt klær, og det er deilig å ha økonomien på stell! På fredag kommer soneterapauten min på besøk for å hilse på, og på søndag kommer en god venninne på besøk sammen med samboeren sin. De har termin i februar, og jeg gleder meg sånn til det lille nurket kommer!! Neste onsdag er det kontroll på helsestasjonen, og om jeg får time hos lege skal jeg på etter-kontroll og finne ut om alt er som det skal etter fødselen. Mamma kommer til byen på torsdag for å dra på konsert med en venninne som er på besøk fra Tyskland, og de kommer innom på besøk i helgen. Blir utrolig koselig! I tillegg skal jeg få avtalt å treffe en venninne denne uka eller neste som akkurat har fått barn. Jeg gleder meg masse til å se den nydelige jenta deres!

Så som dere skjønner går det for seg her. Det blir lite tid til data når man har en liten tass i armene, ikek fordi man ikke kan, men fordi jeg blir så sjarmert av gullet mitt at data blir degradert. Men nå som det skjer noe nytt hver dag har jeg endelig noe å blogge om igjen! Så stay tuned, det blir spennende tider fremover! 😀

4 tanker på “Dagene som går

 1. Så koselig å bli omtalt i bloggen din vennen, hihi. Jeg er nede for telling med halsinfeksjon, men har fått startet opp med antibiotika så regner med å være så godt som bra igjen til søndag ❤ Skal nok ikke være smittefarlig lenger da heller, regner jeg med. Vi gleder oss ❤ Og, ingenting er bedre enn å høre at du er kvitt depresjonen. Det var virkelig godt!! STOR klem

  • Vi gleder oss så masse til dere kommer! Men skikkelig kjipt at du er syk vennen 😦 Ønsker deg masse god bedring, og Leo Nicolai sender deg et stort smil til oppmuntring!! Depresjonen forsvant etter fødselen, og det er jeg veldig, veldig glad for!!! 😀 Godt å være tilbake i normal tilstand. Eneste som er deprimerende nå er å se seg selv naken i speilet og se en million strekkmerker på hele kroppen, men jeg overlever det. Ingen som skal se meg naken uansett, så får begynne å dekke til speilet. Og når jeg kan ha sex igjen får jeg ha klærne på meg så mannen ikke ser meg 🙂

   Stor klem til deg og gullet i magen din ❤

 2. Takk for det, søte dere 🙂
  Usj, kan tenke meg det ikke er ålreit å ha fått strekkmerker nei.. Jeg har ikke noe vettugt å komme med angående det, og kommer sikkert ikke til å takle det så altfor bra selv om jeg får det.. Men i det minste har det kommet noe vakkert ut av det da, LEO! ❤ Klærne på når du har sex ja, god plan 😉 haha. Dessuten, samboeren bryr seg sikkert myyye mindre om det enn deg, selv om det også er en mager trøst..

  • Strekkmerker er noe herk 😦 Og jeg kan absolutt ha sex med klærne på, eller i et så mørkt rom at sambo ikke ser meg.. God plan 😉 Tror ikke han tenner så veldig på lør hus på magen og en million strekkmerker over alt! Han har ikke sett meg naken etter fødselen (så vidt jeg vet) og skal gjøre hva jeg kan for at det forblir sånn! 😛
   Men Leo er jo absolutt verdt det 😉 Snillere og søtere baby skal man lete lenge etter 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s