Tiden flyr!

Det føles som en evighet siden jeg lå i sykesengen og presset, samtidig som det føles som det var i går. Stingene gjør fortsatt vondt og er en konstant påminnelse om hvordan lillegull kom til verden. Det er nesten litt trist å se hvor fort han vokser, og jeg skulle vel ønske han kunne være mikro-baby litt lenger! Nå er han 3,5 uker gammel, og han spiser helt enormt mye, og vokser i et rasende tempo! Men på den andre siden er det jo moro å se hvordan han utvikler seg fra dag til dag. Han har begynt å feste blikket, og han har så smått begynt å smile til oss! 😀 Han er utrolig sterk i nakke og rygg, og han blir stadig sterkere i viljen også. hehe.. Han sover også litt bedre nå, men det varierer enda veldig hvordan han sover om natten. Han kan sove nesten hele natten i egen seng og kun våkne for å få mat, eller han kan lage et lite helvete hele natten og nekte å sove så sant vi ikke sitter med han i lenestolen på stua.

Han er en veldig snill gutt i alle fall! Han gråter nesten ikke hverken dag eller natt, og om han gråter er det for det meste sutring eller furting. Han er veldog våken og nysgjerrig, og lar ikke noe gå hus forbi. Jeg kunne ikke vært stoltere av han! Tigermamma er veldig glad i den lille Tigergutten sin, og jeg er villig til å gjøre alt for å beskytte han fra onde mennesker som finnes der ute! I skrivende stund ligger han å prater med seg selv i vogna si, og det går vel ikke lange stunden før han begynner å furte for at han må ligge der alene… Vi får ta oss en trilletur så blir alt bra 😉

Leo Nicolai 3 uker ❤

 

4 tanker på “Tiden flyr!

  1. Herlig innlegg å lese – og så fiiin ny banner du har laget. En nydelig gutt du har, som jeg gleder meg masse til å møte om noen uker! Blir stas å se deg også – blitt veldig lenge siden.

    Klem ❤

    • Tusen takk!! Brukte lang tid på å lage headeren men ble veldig fornøyd 🙂 Gleder meg masse til du kommer på besøk!!! 😀 Alt for lenge siden sist..

      Stor klem tilbake! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s