Tidenes beste samboer!!

Jeg er fortsatt i sjokk…

Jeg sitter mye alene om dagen fordi samboer jobber mye, og fordi jeg ikke kommer meg noen sted for å møte venner. Dette plager min kjære ganske så mye, og han liker ikke at jeg skal sitte hjemme alene dag inn og dag ut. Så i sted kom han ut fra badet etter å ha ordnet seg til å dra på jobb, og kommer med et ganske så overraskende tilbud!

Han lurte på om vi ikke skulle ringe til bestemoren min og høre om hun vil ta seg en tur i helgen! Jeg savner jo familien veldig, og særlig etter det koselige besøket vi hadde av mødrene mine i helgen. Savnet etter bestemor er stort, og det vet sambo veldig godt. Når han sier vi kan invitere henne hit, ser jeg på han med skepsis i blikket. Både fordi jeg vet hun ikka har all verdens med penger, og fordi det er jo veldig kort varsel for henne! Sambo sier at penger trenger hun ikke tenke på, han spanderer turen på henne om hun vil komme! Så jeg ringer bestemor, og hun blir helt ekstatisk og vil selvfølgelig komme på besøk til oss!! Så nå er flybillett bestillt, og hun kommer i morgen og blir helt til tirsdag!

Jeg gleder meg så sinnsykt til hun kommer!!! Jeg kan trygt si at jeg har tidenes BESTE kjæreste!!!! 😀 😀 😀

8 tanker på “Tidenes beste samboer!!

 1. …nesten som tatt rett ut av sangen til Alicia Keys: A Woman’s Worth.

  «Cause a real man knows a real woman when he sees her
  And a real woman knows a real man ain’t ‘fraid to please her
  And a real woman knows a real man always comes first
  And a real man just can’t deny a woman’s worth»

  🙂

  • Ja er jo nesten som tatt ut fra den sangen 🙂 Vi bygger i alle fall forholdet vårt på at den ene vil den andre best, så da vinner jo begge parter 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s