Mammablogger

Jepp, that’s me! Jeg har fått klar beskjed om at dette har blitt en mammablogg, og det kan jeg strengt tatt leve med siden jeg snart blir mamma. Bloggen har nok forandret seg mye siden jeg ble gravid, og det er vel kanskje ikke så rart? Jeg har jo faktisk forandret meg mye siden beskjeden ble dumpet i fanget mitt i form av to blå streker i februar. Og når man har vært sykemeldt siden mars og må være mye hjemme er det ikke så rart at livet og bloggen da blir dreid rundt temaet graviditet.

Jeg har faktisk ikke mistet lesere på det, og det imponerer meg faktisk! Jeg hadde trodd at når livet mitt (og dermed også bloggen) forandret seg så drastisk kom mine faste lesere til å bytte beite. Kanskje de har gjort det, kanskje ikke. Jeg vet bare at lesertallene har ikke gått nedover i veldig stor grad, så enten holder de trofaste seg fast enda, eller så har jeg fått mange nye lesere. Uansett er det jo koselig at så mange følger med på mitt liv og mine tanker! 😀

Nå som det er 5 uker igjen til termin går livet straks over i en ny fase, nemlig fra gravid til mamma. Dermed blir det ikke noe mindre mammablogging fremover, men det blir jo litt annerledes å skrive om livet som mamma enn livet som gravid 😉 hehe..

Så jeg får vel egentlig bare leve med stempelet som mammablogger. Det er jo det jeg har blitt etterhvert 🙂

2 tanker på “Mammablogger

  1. Synes bloggen har blitt bra jeg. Blir i godt humør når jeg leser oppdateringene dine, og synes det er gøy å følge med hvordan det går. 🙂

    • Og det er veldig koselig at du popper innom med en kommentar i ny og ne 😀 Man skriver jo som regel om det man opplever i livet, og når man blir gravid og foreldre er det liksom det livet dreier seg om i stor grad 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s