Valentines day!

Jeg er ikke særlig romantisk av meg, men jeg er veldig fan av valentine’s day. Hvorfor? Fordi det er en spesiell anledning til å være sammen med den du er glad i! Både jeg og min kjære jobber mye eller er opptatt med andre ting, så det blir ikke mye alene-tid selv om vi bor sammen. Det er greit nok, men da er det deilig med en dag i året hvor man faktisk kan sette av hele dagen til sin kjære fordi det er en spesiell anledning.

Jeg våknet tidlig i dag, og da jeg åpnet data’n min falt det et kort ned på fanget mitt. Da jeg leste det fikk jeg nesten tårer i øynene, så fint var det skrevet. Det stod helt nydelige ord, og jeg må bare si min kjære er en fantastisk romantiker 🙂
Jeg fikk beskjed om at han hadde kjøpt billetter  til filmen «Valentine’s day» som går på kino, og at han har reservert bord på restauranten Dinner. Må si jeg ble helt satt ut! Vi begynte dagen med å kjøre til Morten’s Kro utenfor byen for å spise frokost, og kjørte rundt i byen og så på utsikten fra Grefsen. Vi stakk så på kino, og på vei derfra fant vi ut at vi skulle stikke å bowle. Siden jeg vant forrige gang lot jeg han vinne nå, men det er hemmelig 😉 hehe… Nå tar vi oss en pust i bakken hjemme før vi skal ut å spise!

Håper alle har en flott Valentine’s day! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s