Tur til fotograf

Som start på det nye året tenkte jeg å spandere på meg selv en tur til fotograf! Jeg har ikke mange (skikkelige) bilder av meg selv, og tenkte det var på tide å få tatt noe som kan henge på veggen, og som er av bra kvalitet. Jeg fikk kontakt med fotograf i november, og han sendte melding i går om det passet å ta seg en tur. Det gjorde det, og jeg trasket meg dit i dag ferdig sminket, og veldig spent på hvordan det kom til å bli.

Han viste meg til rommet vi skulle ta bilder, og lamper, skjermer og lerret var satt klar. Vi begynte med noen prøvebilder, og etterhvert tok det av med poseringer, latter og moro. Jeg er ikke veldig komfortabel foran kamera (ikke misforstå, jeg er stolt av utseendet og kroppen min, men jeg syns ikke jeg tar meg bra ut på bilder) men jeg slappet av etterhvert som vi kom skikkelig i gang. Etterpå fikk jeg plukke ut de bildene jeg syntes ble best som han kunne redigere, så fikk jeg også med meg raw-filene med meg hjem så jeg kunne leke meg på egenhånd. Min store lidenskap foruten dansing er nemlig fotografering og redigering av bilder, og jeg hadde lyst å prøve meg på skikkelige studiobilder!

Så nå sitter jeg med musikk på øret, data på fanget og leker meg med photoshop! Dette er moro! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s