Jule-smerte!

Jeg har ligget syk i noen dager, og lillejulaften smalt det skikkelig. Tur til legevakt, og en hyggelig julebeskjed.. Nyrebekkenbetennelse i begge nyrene, og antibiotika resten av julen… men men! Det finnes verre tidspunkt å ha intense smerter på!

Nå er askepott ferdigsett, donald og co er ferdig, og jeg venter i spenning på middagen. Koser meg helt sinnsykt, til tross for savnet av min kjære! Håper alle har en bra jul så langt!!! 😀

4 tanker på “Jule-smerte!

    • Tusen takk kjære, og tusen takk kjære! hehe.. Håper formen din er bedre! Min er på bedringens vei nå siden jeg fikk riktig medisin med det samme og fikk tatt det raskt 😛 det ble en perfekt jul uansett 😉

  1. Uff da ….det var ikke noe gøy…. Bra at du er på bedringens vei 🙂 Du får starte det nye året frisk i alle fall…

    • Nei var ikke noe moro, men opplevelsen ble ikke verre når jeg var inn og ut av legevakten på 20 minutter! ikke venting og styr der nei!! Veldig bra! 😀
      Det nye året startes frisk og fin, og i like god form som ellers 😉 *smask*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s