Stjernenes innvirkning

Jeg er Skorpion og Ild Tiger, min kjære er Skytte og Metall Hane, og vår sønn er Vekt og Metall Tiger. Det er på mange måter en veldig morsom blanding av personligheter, og det er ikke alltid ting klaffer så bra som det burde. Ta Leo f.eks. Han har vektens balanse og harmoni, og tigerens temperament og utholdenhet. Min bestefar var vekt og verdens roligste mann, og jeg ser mange likhetstrekk mellom ham og Leo. Men det skal ikke mye til før mor og sønns likheter kommer frem, og som regel vises det i temperamentet! Han kan bli rasende om han ikke får til ting med det samme, og han har  overraskende liten tålmodighet når det kommer til å bygge lego o.l. Men når han leser bøker eller leker med dyrene sine kan han sitte stille i timesvis, eller han kan sitte å slappe av foran tv’n med ting han liker å se på. Med andre ord er han på ene siden veldig aktiv og temperamentfull, mens på andre siden er han rolig og harmonisk. Er dette gener, eller er det rett og slett stjernene som har innvirkning?

Jeg er tvers gjennom skorpion, og tvers gjennom tiger. Det er to av de sterkeste stjernetegnene man kommer borti, og det er ikke alltid lett å være meg (eller andre rundt meg). Jeg vet at mye er genetisk, men mye kommer også av stjernene. Som om det ikke er nok å være skorpion sto stjernene i sin egen posisjon mellom 1985 og 1992, noe som gjør at de som er født innen dette tidsrommet får sterkere fremtredende trekk. Jeg er født 1986, så ikke rart jeg er som jeg er.

Men hvor mye spiller stjernene inn? Er de en unnskyldning vi kan bruke på hvordan vi er, eller er det noe i det og at stjernene faktisk har så stor innvirkning på oss? Er det tilfeldig at vennene mine har stjernetegn som passer til mitt? Min kjære er hane, og det går greit til en viss grad så lenge vi lærer å respektere den andres forskjeller. Burde vi revurdert forholdet om stjernene våre ikke passet sammen? Jeg tror man må lære å høre mer på stjernene, og kanskje lære litt på veien, men også å tenke litt selv. Lar man stjernene styre blir det kanskje for mye av det gode. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s