Nye familiemedlemmer!

Vi har blitt foreldre på nytt, og Leo har fått seg småsøsken! Krølle og Gulli har nå flyttet inn hos oss, og de er to nydelige slørhaler som lever livet i vårt 20 liters akvarium. På sikt skal vi kanskje ha et på 120 liter, men vi begynner i det små.

I dag var vi på akvariemagasinet for å handle planter, grus og diverse andre ting til akvariet, og i tillegg ble det to nydelige fisker. Vi trodde vi måtte vente to uker før vi puttet fisk i vannet, men dette er da feil i mange tilfeller. I vårt tilfelle kunne vi putte fiskene nedi samme dag, og som sagt så gjort. Etter å ha vasket grusen skikkelig, laget jeg et tykt lag på bunnen, plantet alle plantene og satte nedi den døde korallen (kun til pynt) og lagde det fint med pumpa og lyset. Når vannet var klart og uten grums puttet jeg posen med fisk nedi vannet så de fikk venne seg til temperaturen, så puttet jeg litt og litt av akvarievannet nedi posen med jevne mellomrom. Til slutt tømte jeg fiskene nedi, og de lever nå i beste velgående!

Krølle og Gulli <3

Krølle og Gulli ❤

De svømmer rundt og koser seg, og jeg elsker allerede å sitte å se på de nye barna mine! De har veldig forskjellige personligheter, og de er nyyydelige på hver sin måte. Den Hvite heter Krølle fordi den har en korketrekker-krøll på sløret sitt, og den andre heter Gulli fordi den er gullfarget. Nå bare koser vi oss med de nye fiskene, og Leo syns det er veldig stas å titte på dem!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s