Våren er her!!!

I dag kom våren for fullt til Oslo, og det må jo seff feires!! Feiringen foregikk i sin helhet som vasking av balkong med herlig musikk i bakgrunnen. Planting av påskeliljer i blomsterkassa er seff et must når vi nærmer oss påske, og de står så gule å fine i blomsterkassa si nå! Lyktene er vasket, hagemøblene er vasket, og balkonggulvet er vasket grundig.

I skrivende stund sitter jeg å jobber ute på balkongen med 20 grader i solveggen, lukten av grønnsåpe og vår omslutter meg, og synet av påskeliljene gjør meg lykkelig.  Jeg hører stille bildur i det fjerne, og fuglene kvitrer i takt med Spotify. Vinden rusker i trærne, og jeg kan for første gang på lenge kjenne på lykkefølese.

Jeg har nemlig hjemlengsel. Jeg mener ikke hjem til familien, men jeg savner Trondheim noe helt grusomt om dagen. Ikke så mye livet jeg hadde der, men bare selve byen. Jeg angrer ikke på at jeg flyttet til Oslo, ikke misforstå! Hvordan kan jeg angre på noe som skaffet meg mannen i mitt liv og en herlig sønn?? Nei, jeg angrer ikke. Men jeg har hjemlengsel så sterk at det river i hjertet.

Det koster meg også litt å blogge om dagen. Jeg orker rett og slett ikke, og det er ikke så mye å skrive om føler jeg. Det blir litt til at når man jobber med data får man det litt i halsen, og man vi ha litt fri. Derfor Twittrer jeg mer enn jeg blogger om dagen.  Det er lettere, for da trenger jeg ikke hele bloggposter. Me like! Etter helgens Tweetup traff jeg mange spennende mennesker å følge også, så nå ser feeden riktig så interessant ut! 😀

Dagene flyr og det passer meg ypperlig at det nå er varmt og deilig i været. Nå er det bare å glede seg til påske! 😀

2 tanker på “Våren er her!!!

  1. Fine Tone! Herlig innlegg. Kjenner på trondheimslengsel selv. kanskje vi kunne ta oss en jentetur vi to? jeg har noen mannebein jeg godt kunne tenke meg rendezvous med der oppe 😉 hahaa… glad i deg og gleder meg til fredag=)

    • Vi kan gjerne ta en jentetur dit etterhvert! 😀 Men første tur blir nok sammen med sambo og Leo. Så får jeg vist dem den flotte byen min! 😀
      Blir moro på fredag!
      «eg er et steinras o du skal falla med meg! Ikke i dag, kompis!!» 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s