Monday blues….

Vanligvis ELSKER jeg mandager, men akkurat denne mandagen er nesten bare trist og grå. Det er en sånn dag der vinteren bare er kald og grå, og lista over gjøremål er latterlig lang.

Bestemor dro i dag, og det var fryktelig trist å følge henne på toget i ste! Leo klamret seg til henne og ville ikke slippe, og jeg kjente tårene presse litt på da toget kjørte. Men vi har jo hatt henne her noen dager nå, så vi får takke for det vi har fått istedenfor å furte over det som har dratt. Men det kjipeste var når vi leverte Leo i barnehagen og måtte fortelle avdelingslederen at Leo skal slutte i barnehagen denne uka. Både vi og hun satt å holdt igjen tårene, og hun ble veldig lei seg for at Leo skal slutte. Han begynner i ny barnehage neste uke, og selv om det var riktig å slytte han er det veldig trist at han må forlate en barnehage han trives så bra i. Men det er valg vi har tatt, så da må vi bare stå for det!

Oppi at dette har jeg gått opp litt igjen etter å ha mistet så mye av magen siste to ukene,  og pga lite ingen trening siste uka har magen kommet smygende igjen. Ikke så stor som den var før, men større enn jeg liker den. Så nå er det hardtrening igjen fremover!!! Jeg ligger også litt etter med arbeid, men etter intens jobbing siste timen har jeg begynt å ta meg inn igjen. Heldigvis har jeg så flott jobb, så da går arbeidet lettere! Og i dag er det ny episode av min nye favorittserie «once upon a time», så da går alt så mye lettere! 😀

 

2 tanker på “Monday blues….

 1. Det var et helt riktig valg å ta mht barnehage!! Om en måned nå så tenker dere ikke på det, kun at det var et bra valg! Sikker!!

  Så er det ikke lenge til vi treffes :-))

  Glad i deg 🙂

  • Ja vi vet jo at det var et riktig valg, men gjør litt vondt akkurat nå for alle parter.
   MEN vi gleder oss masse til du kommer på besøk! 😀

   Masse glad i deg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s