En perfekt kveld

Jule-te i koppen, hjemmelaget blondekake i hånden, levende lys på alle kanter, en sovende tass, en god treningsrunde, og mannen er ute på jobb. Tone-tid er virkelig undervurdert!

Dagen har vært ganske så bra. Jeg fikk sove lenge, så dro jeg til byen og fikset de siste julegavene og spise lunsj med en venninne. Nå mangler INGEN gaver, og det er fortsatt flere dager til jul. REKORD!!! 😀 Dietten har røket litt i dag, den har faktisk røket all over, og ikke fornøyd med meg selv for dette. Ingen unnskyldning, så i morgen er det hardkjør. MEN jeg har fått trent i dag, og var deilig å svette av seg noen kalorier!

Egentlig er jeg jo stupid som begynner en diett midt i desember, men shit happens, Noen dager blir det dessverre slik at man sprekker i disse juletider, men det viktigste er jo at jeg følger dietten de fleste dagene. Men jeg er i alle fall fornøyd med treningen, og magen er litt støl nå. Småtten sovnet bra i dag, og har endelig begynt å sove om natten igjen! Det er så utrolig deilig å slippe å starte dagen kl. 02-03 hver eneste dag! Tror nok ferien hjalp litt. Nå sover han ihvertfall nok til at vi føler oss som mennesker igjen!

Han er så søt med nissepysjen sin, og i dag har det vært nissefest i barnehagen. Det er vel ikke lenge til slike ting blir forbudt, så han får nyte det så lenge han kan. Han er en herlig gutt. Han lyser virkelig opp hverdagen vår, og selv om det er dager der jeg føler meg overveldet av morsrollen vet jeg at jeg kunne ikke fått en bedre sønn.

Nissegutten

Nissegutten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s