Effektiv morgen!

Klokka er 09, og jeg har allerede vært oppe halvannen time etter en god natts søvn. I dag kom virkelig husmoren frem i meg da jeg så kjøkkenet, og det som var så ryddig og fint i går ser helt bomba ut i dag. *sukk* Det er egentlig sambo som rydder kjøkkenet daglig (<3) siden jeg lager all maten, men han har vært indisponibel fra det i går og i dag. Vanligvis lar jeg det stå til jeg gidder å ta det, men i dag satte husmora i meg skikkelig inn! Poden ble plassert i stolen sin, radioen slått på, og mens Leo danset i stolen sin ryddet og vasket jeg hele kjøkkenet. Så fikk lillemann frokost, og nistepakke ble smurt. Så ble barnehagesekken pakket og satt klar i gangen, og så fikk Leo barnehageklær på seg (slitte klær som ikke er så farlig med).

Om en times tid leverer jeg ham i barnehagen, så tar jeg turen ned til sentrum en tur. Lønna kom i går, og en meeeget fornøyd tigerdame skal unne seg noe pent i dag 😉 Etter en sommer uten inntekt er det veldig deilig at det kommer jevn pengestrøm på konto igjen! Så planen i dag er med andre ord veldig bra planlagt! Kanskje finner jeg noen julegaver også? 😉 I morgen er det Halloween party, og det GLEDER jeg meg til!!! Jeg elsker å kle meg ut,  så halloween passer meg yperlig! Kule kostymer, gode venner, fantastisk uteplass og penger på konto. Livet blir strengt tatt ikke bedre enn dette! Men først: shopping!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s