Gjeeeesp….

Leo har sovet hele natten fra kl.19.30, kun med unntak av en flaske kl. 03, og så sov han videre til kl.07.30! Selv om jeg la meg kl. 00 i natt fikke jeg ikke sove før sambo kom hjem kl.03, og det er ikke feil å sovne i min kjæres armer etter en lang dag! 🙂 Da Leo våknet i dag tidlig varmet jeg flaske, og så lå vi og koste oss i sengen vår en liten stund. Da Leo ville stå opp kl. 08 tok sambo sansvar, siden han hadde noen ærend kl. 09. Så da leverte han i barnehage og hele pakka, mens a’ mor fikk sove så lenge hun ville.

Jeg sov helt til kl.12!!!!! Det har ikke skjedd siden Jeg var midt i svangerskapet, og jeg følte meg virkelig hel når jeg sto opp. Dessverre ble det litt stress da jeg fant ut at jeg egentlig skulle ha en telefonkonferanse med jobben med Frankrike, Spania og Sverige, og i hui og hast fikk jeg ringt riktig nummer og skrevet riktig kode. Det gikk akkurat med 2 min forsinkelse. Jeg ble tilgitt, og jeg var ikke den eneste som var forsinket 😉 hehe.. DIGG å jobbe hjemmefra! Men det er ikke akkurat ønskesituasjon å prate engelsk i telefon 2 min etter man har stått opp… Note to self: Sett på påminnelse neste gang… 😉

Så nå sitter jeg å pimper vann (min nye store forelskelse) og skal kose meg med serier på tv mens jeg venter på at jeg skal hente Leo i barnehagen.

LIVET ER HERLIG!!!

2 tanker på “Gjeeeesp….

  1. 🙂
    Kva for slag arbete har denne TigerTone, undrar eg. Høyrast spanande nok ut og kan hende har du skreve det før…?

    • Jeg jobber som community manager 🙂 Det er et veldig spennende yrke innen markedsføring, og jeg elsker jobben min! Den er utfordrende og spennende, og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Ingen dager eller oppgaver er like 😉 Den er virkelig motiverende!

      Grunnen til at det ikke står så mye om den her på bloggen er fordi jeg ikke vil gå ut med navn på klienter og firmaer jeg jobber for. Det har liksom ingen ting med bloggen min å gjøre, så derfor holder jeg en ganske lav profil med den 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s