Fotball-invasjon!

Er det bare jeg som er drittlei av å se forsidene på både vg-nett og dagbladet stappfulle av fotball?? Jeg føler jeg blar og blar for å komme meg til nyheter jeg faktisk interesserer meg for, men det er jo bare fotball, krig eller slanketips som skjer! Krig og slanketips kan jeg ignorere siden det er fåtallet av artiklene som handler om det, men jeg kommer meg jo aldri forbi fotballen! Og når jeg endelig har kommet forbi alle artiklene om fotball, så er det slutt på siden. MAKAN!

Ja, det finnes sikkert større verdensproblemer enn dette. Men etter en lang dag med baby og mas, så er det digg å kunne sette seg ned å lese nyheter og oppdatere seg på det som skjer ute i den store vide verden uten å måtte slå på tv’n å se på nyheter. Da er det så forbanna kjedelig og trist å se at majoriteten av sakene på nettavisene dreiser seg om fotball, og da helst samme forbanna kampen! Du tenker kanskje at det er jo bare å la være å lese det som handler om fotball, og det har du helt rett i! Hadde det bare vært noe annet å lese om!!!

FÅ BORT FOTBALLEN FRA FORSIEDENE TIL NETTAVISENE!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s