Bleieskiftearbeider

Med baby følger det med mindre sjarmerende ting, som f.eks. bleieskift. Ikke misforstå, jeg skifter så gjerne bleier uten protester, og sambo melder seg også frivillig til å være bleieskiftearbeider titt og ofte. Men når man har en utspekulert og kresen sønn er det ikke alltid moro når klokka er 04 om morgenen og man har sovet annen hver time siste nettene. Det skjer flere ganger i løpet av dagen også, men da er man ikke zombie-trøtt, og da er det ikke så farlig. Du lurer kanskje på hvordan en to uker gammel baby kan være utspekulert? Jo nå skal du høre…

Sønnen vår har nemlig gjort seg til en vane helt fra fødselen av! Han gjør fra seg som alle andre babyer, og han har ganske mange bleier i løpet av en dag. Her er tvisten: med det samme vi har skiftet på han og satt oss ned for å amme eller kose, braker det helt sinnsykt i buksa hans, og han bæsjer en SKIKKELIG kladd til ære for oss. Det vil da si at vi må bytte bleie en gang til bare to minutter etter forrige bleieskift! Vi vet ikke om han er utspekulert og gjør det på faen, eller om han rett og slett er fryktelig kresen og trenger å bæsje i ren bleie. Uansett er det fryktelig irriterende, og det går mye bleier med denne oppførselen! Som sagt, på dagtid er det ikke så farlig siden vi er våkne og oppegående (fortsatt irriterende, men i mindre grad) men om natten er det IKKE kult!

Babyer er rare dyr…

6 tanker på “Bleieskiftearbeider

 1. Thihi… Jeg lurte på hvor lenge det tok før det kom et bleieskift-innlegg… 🙂

  …men skifte så ofte? Står det ikke på pakken at de er gode for 2 til 4 kilo?

  • hehe.. ja det måtte komme 😉

   Og de vi bruker nå står det 3 til 6 kg, så burde jo kunne gå litt tid mellom hver gang!! men NEIDA! 😛

 2. hoho! sånn er det her også…! flax at bleiene er billige for tiden tenker nå jeg! 😛 Du kan jo bare glede deg til tigergutten din skal ha fast føde! Da blir det heeelt andre ting å klage på 😀

  • hehe.. Godt å høre det ikke bare er Leo som er utspekulert/kresen 😉 Og kan ikke si fast føde-perioden er noe jeg gleder meg til i veldig stor grad! Får nyte denne tiden som best jeg kan 🙂

 3. Hehe, velkjent ja! Men for en kos da, stellebordskosen.. *sukk*

  Men det å spise setter igang fordøyelsen automatisk (på både mennesker og dyr), så det er ingen vits i å skifte rett før man skal amme. 🙂

  • Vi koser veldig lite på stellebordet. er for kaldt på stua til det! blir bedre når vi får fikset en ordning på badet. Men skifter aldri før amming, så er nok bare han som er fryktelig kresen! Her er det amming, skifting, litt mer amming og nytt skift.. hehe..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s