Shopping og salg!

Jeg har vært på shopping i dag! Princess har salg i butikkene sine, og det er 40% avslag på alle varer, inkludert babyutstyr. Jeg tok trikken ned, ruslet meg inn på oslo city, og opp til butikken deres der. Jeg fant, jeg fant! Hva fant jeg? Jo nå skal du høre!

 • 2 grønne helsetepper
 • 3 stk. 3 pk. gulpekluter
 • 2 stk. 5 pk. frotèkluter
 • 1 stk, 5 pk. gas-kluter
 • 1 hvit Lykke strikket bomulls pledd
 • 1 grønn Hope pledd
 • 1 hvit badehånkle med hette
 • 2 laken i økologisk bomull (1 hvit og 1 grønn)
 • 2 smekker
 • 2 stk. 3 pk. store flanellskluter
 • 1 hvit tøykanin med blå- og hvitstripete selebukse.

Dette hadde totalt kostet meg 990,- kroner om jeg hadde betalt fullpris, mens jeg nå betalte 572,- for alt sammen! Jeg er en stk lykkelig kvinne i dag! Vi har jo ikke ekstremt dårlig råd nå som nav endelig betaler meg sykepenger, men vi har fortsatt ikke råd til å skeie ut med de dyreste tingene. Sparer man 400,- en dag er ikke det veldig feil!! Jeg er så sinnsykt fornøyd med meg selv akkurat nå! Gleder meg bare sinnsykt til babyen kommer så jeg kan pakke han inn i et av de deilige pleddene jeg har kjøpt til ham! 😀

God helg alle sammen!!

Shop til u drop!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s