Trykke-lek med Tigergutt

Babyer er morsomme og fascinerende vesen allerede før de blir født. Tigergutt er et tydelig eksempel på at man kan ha det moro med barn selv om de ligger i magen! 😛

Jeg sitter på data’n etter en herlig dusj. Det er mandag, det er sol og det er sommer. Plutselig begynner det å røre på seg ved mitt venstre ribbein, og jeg kjenner noen prøvende dult mot siden min. Jeg ser ned, og det blir stille. Med blikket rettet på data’n igjen begynner dultingen nok en gang, denne gangen litt hardere! Jeg ler litt, og trykker forsiktig ned med håndflaten der det dulter for å se om jeg får en reaksjon. Det gjør jeg i aller høyeste grad! Ninja-sparket jeg får tilbake sender en stråle av glede gjennom meg, og jeg må bare le.

Slik fortsetter vi, mor og sønn. Jeg trykker ned, han sparker tilbake. Vi holder på sånn lenge, til samboerens store underholdning. Han ytrer bekykymret frempå at jeg må være forsiktig så jeg ikke skader barnet, og jeg forklarer han at om barnet overlever å bli født skal han alltids overleve litt trykking 😛

Nå har Tigergutt nok en gang sovnet, etter en ganske hard treningsøkt sammen med mamma. Man må jo bare forelske seg i slike små vesen! 😀

6 tanker på “Trykke-lek med Tigergutt

  1. Så kooos! Det er nok absolutt en av de tingene jeg kommer til å savne mest når lillevennsen min kommer ut! Det blir nesten litt trist å miste magehuset…

    • Jeg tror nok også jeg kommer til å davne sparkene og alle bevegelsene. Det er så koselig når han begynner å dulte borti og vil ha oppmerksomhet =)
      Hvordan går det med deg? Ikke lenge igjen nå!! 😀

  2. Går bra jah! Er sprekkferdig og har en stygg følelse av at det ikke kommer til å skje noe på terminenheller… d blir nok overtid på meg! 😛

    • De sier jo overtid er vanlig for førstegangs fødende, så er bare å lene seg tilbake å finne en måte å få dagene til å gå på 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s