Svangerskapskontroll

Da kommer siste oppdatering etter endt svangerskapskontroll!

Alt er normalt, om man ser bort fra litt større livmor enn normalen, og at den er litt skjev. Det er ikke farlig, og den jevner seg ut når babyen vokser seg større. Jeg hoppet også en uke frem, og er plutselig 22 uker på vei istedenfor 21. Terminen forblir den samme, så jeg vet ikke hvordan de regner jeg. Hjertelyden på den lille er i alle fall sterk og fin, og han moret seg med å sparke på lytteinstrumentet til legen 🙂 hehe..

Så nå er det en veldig fornøyd mor som sitter å styrker seg på magen og synger litt til den lille tassen min 🙂

4 tanker på “Svangerskapskontroll

  1. Høres fantastisk ut! Gleder meg til det er min tur, men det kan nok ta 1 år til i hvertfall ja. vi er jo 2 som må være enige! 🙂

    • Hehe.. det ordner seg skal du se 😉 Jeg mener man ikke skal stresse med å få barn, så det er bare å nyte prøvetiden og se hva som skjer 😉 Masse lykke til 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s