Slutt på «ferien»

Da har jeg vært over en uke i hjembyen, og jeg føler meg bedre enn på lenge! Batteriene er ladet, kampviljen er på topp, og jeg liker bedre å bedre å gå gravid. Magen blir større og større, og nå som jeg er halvveis om noen dager er det jo ikke så lenge igjen uansett, så da er det bare plankekjøring resten av tiden. Jeg har fått tilbragt tid med familien, feiret mammas 40-års dag, pratet med bestemor, kost meg noen dager meg samboeren som kom hit til helgen, og bare nytt livet. Nå er jeg frisk, oppegående, og ved godt mot! Jeg gleder meg masse til å treffe igjen gjengen min, og gleder meg masse til å sette igang med sortering av inventar så jeg er klar til flytting om noen måneder.

Ha en fantastisk uke alle sammen!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s