8 tanker på “Ny header

 1. Likte bedre den første du hadde jeg…

  Ellers kjekt å lese at ting går bra med deg og dine 🙂 🙂 🙂

 2. Kult! Likte tittelen og ikonet ditt… Men jeg får utrolig nok assosiasjoner til kondomeriet/eller en sex-shappe/eller en strippebule når jeg ser headeren pga fargevalget på headeren….kanskje du bør få fram litt mer harmoniske farger, som gjenspeiler mer det du er nå? Vet ikke, dette blir veldig subjektivt fra min side?

  • Ja det er som sagt bare en prøve.. må ha noe nytt, men vet ikke hva.. Rosa er egentlig ikke min greie, så vet ikke hvorfor det ble valget 😛 Får prøve noen andre farger å se.. Takk for innspill 😀

 3. MYE BEDRE FARGEVALG! YEZ!!!!!!!!!!!(er det turkis farge? I mine øyne, ser det litt lyseblå ut, men jeg har ikke helt teken på fargekartet, så…men det ser mye bedre ut enn rosa’en du hadde! Joa, det med farge er igjen subjektivt, men i mine øyne så ser turkisen(?) mye mer harmonisk ut og gjenspeiler mer deg slik du framstiller deg selv på bloggen (og det til tross for at du har humørsvingninger og er gravid! he he! Men generelt er du jo harmonisk;-))

  Men hva med litt gule rammer rundt turkisen? Sånn dus gul farge? Litt for å få fram en viss tiger assosiasjon til blogg-navnet ditt og bloggens navn, men også fordi jeg tror det vil passe. (Kan være at jeg tar litt feil, men jeg har alltid syntes det har vært bra fargekomboer pga det svenske flagget, men også når jeg har sett det i klær med andre nyanser enn fargene i det svenske flagget)

  . Har ikke tenkt på det før nå, men din forrige header så faktisk veldig sterilt ut når man sammenligner det med headeren nå med litt farge. Så ikke dumt å få litt mer farge i grunn. :-))

  Og oi oi…..du valgte en filosofisk slagord til bloggen….det treffer mer de rette leserne også vil jeg tro 🙂 Liker også at du har øyne i bloggen. Mange bloggere på vg-blogg som bruker øyne enten som header og eller avatar, og det funker hver gang av en eller annen grunn…og de øynene du bruker her i headeren, har et hint av tiger-øyne pga blikkbruken…hi hi…ikke verst. 🙂

  SÅnn….der fikk du litt trollape meninger…..høyst subjektive så klart, så opp til deg hva du tenker om det (som alltids). Lykke til. 🙂

  • Ja jeg også likte den turkise/lyseblå best! Jeg liker ting ganske rent, men er jo glad i farge da! Og nå finner jeg ikke den hvite igjen uansett, så nå må jeg holde meg til noe 😛 Øynene er jo mine egne, så er jo ekte tigerblikk 😉 hehe.. Gult er ikke så dumt! *teste*

   Veldig bra med tilbakemeldinger!!! Fortsett med det!!! 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s