Mamma-shopping!

Jeg er bare 10 uker og 2 dager på vei, men magen vokser fort! Jeg er jo ikke store jenta, og jeg som er vant til flat mage merker fort at den begynner å vokse utover! Jeg veide 44 kg da jeg møtte min kjære, men siden han hadde bil og insisterte på å kjøre meg hele tiden gikk jeg opp 10 kg! Det gjorde ikke vondt, men det gjorde jo at samtlige bukser ble mye trangere!! Når magen vokser i tillegg har jeg ikke sjanse til å bruke noen av buksene mine selv om jeg har gått NED 2 kg etter jeg ble gravid (er det normalt?), og en svart joggebukse jeg kjøpte for lenge siden er eneste løsning. Da er det bra med kjæreste som insisterer på shopping!! 😀

Han ble med i butikken for å finne bukser til meg, og på første butikken fant vi tre fine dongeribukser med tøystoff som går nesten opp til brystene slik at magen holder seg varm og på plass når den blir virkelig stor! Stoffet brettes lett ned, så jeg kan fint bruke dem allerede. De er inntilsittende, men ikke veldig stramme. Den ene er litt for stor så jeg kan legge på meg litt ettervert. Alt i alt fikk jeg meg tre flotte bukser, og jeg kan legge den stakkars joggebuksen litt til side 🙂

6 tanker på “Mamma-shopping!

  1. Jeg gikk ned 6 kilo i begynnelsen av mitt svangerskap så det er helt normalt, mn de kommer nok straks tilbake, vertfall når du har rundet uke 20 😉 Årsaken til at jeg raste nedover var kvalme og antidilla, og i tillegge kjenner jeg at jeg har blitt mer bevisst på hva jeg pakker i munnen… Men jeg har faktisk ikke hatt behov for å kjøpe gravidbukse før nå (er i uke 26) 😛

    • 6 kg ja!! Var jo en del mer enn meg 😛 Jeg tenker jo mye mer på hva jeg putter i munnen nå. Før gikk det veldig mye på sjokolade og annet usunt tull, men siden babyen ikke liker sjokolade blir det lite av det 😛 Er jo litt kvalm, men overraskende lite.. har vært veldig heldig!!
      Jeg spurte hun på butikken om når det var normalt å kjøpe mammaklær, og fikk beskjed om at det var på tide for min del 😛 hehe… Uke 26 ja! Litt over halvveis da! Spennende!! 😀 Håper du har et lett svangerskap for både din og babyens del 🙂

  2. Jeg er inne i glansperioden av mitt svangerskap nå… MEN! var skikkelig dårlig de 16 første ukene (spydde opp til 5 ganger om dagen på d værste) så du er nok heldig jah! 😛 Jeg får jo nesten ikke noen mil ut av mine bukser da siden det bare er 100 dager igjenn for min del , men det varierer vel for alle 🙂

    • Høres ikke noe moro ut! :-S Du får nok noen mil på dem om du bruker dem riktig 😉 Bedre sent enn aldri vet du! 😀 100 dager er jo ganske lenge da 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s