Trondheim!!!

Da har turen gått til min fantastiske hjemby Trondheim!!! For de som ikke har fått det med seg har jeg ikke vokst opp i Trondheim, men jeg føler så sterk tilknytning til byen at jeg har gjort den om til min hjemby. Her møtte jeg flesteparten av de beste folka, her gjorde jeg og gjengen byen utrygg opp til flere ganger, og her har jeg hatt min beste personlige utvikling ever! Jeg våkner opp på sofaen til Muene, og hører regnet tromme på vinduene. Bergen har kanskje mest nedbørsmengde, men Trondheim knuser dem på regnværsdager!! Her regner det omtrent konstant, og jeg må smile her jeg ligger og lytter på dråpene som hamrer mot asfalt og tak. Jeg er hjemme. Så deilig!! Dagen er ikke planlagt utenom kaffe med en venninne og taco til middag, men det dukker nok opp spennende eventyr utover dagen. Jeg blir i byen til onsdag, og det er mange å hilse på og besøke!! Det er bare å sette igang! 😀

Onsdag går turen til Røros for å besøke en kjær venninne og hennes nyyydelige baby! Savner min kjære allerede, men det kan jeg leve med 😉 hehe.. Han overlever å være gressenkemann noen dager 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s