Snow-attack!

Stresset øker, pulsen slår i halsen og hjerterytmen er farlig høy mens jeg kommer meg ut døra, hundre prosent sikker på at jeg ikke rekker innom 7/11 for å kjøpe nytt flexikort før bussen til jobb går. Det er mørkt ute, klokken viser 07.25, og ute i bakgården mot porten går det ganske kjapt i svingene! Lite ante jeg hva som ventet meg utenfor porten!

Jeg ser bakken komme mot meg, hvit og isete. Jeg ruller en gang rundt, før jeg kræsjer i en av de parkerte bilene! Jeg ser fortumlet bak meg for å se hva som skjedde, og registrerer at det har snødd i natt. Mye!! Så mye at det er brøytekant på fortauet rett utenfor porten min, og som jeg ikke la merke til før snøen angrep meg og spendte bein på meg! Jeg registrerer at jeg har ikke tid til hevn, så jeg snøfter mot skavlen, og går videre.

*Pang!* Stjerner og sorte prikker svever forbi øynene, og jeg er sikker på at tegnefilm- fugler flakset rundt hodet mitt også! Nakken, som allerede er skadet etter lørdagens strabaser på byen, gjør enda vondere, og jeg kjenner kulen i bakhodet stiger frem på lik linje med de Donald Duck pleier å få! Tror dere ikke isen skulle prøve å ta rotta på meg også??! Til tross for ikke-glatte vintersko greide isen å fjerne bakken under beina på meg, og fikk meg i bakken fortere enn NiceGuy gjør når han takler meg!

Bannende og svertende reiser jeg meg opp, og børster av meg snø og is. Dette er ikke over, og jeg forlanger hevn! (jeg hadde bare ikke tid akkurat da) Klokken nærmer seg veldig for sent ute, men jeg har lagt hevnen på minne til etter jobb! Dette er IKKE over, motherfucker!

6 tanker på “Snow-attack!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s