Sengekos

Etter å ha lest Frøken Shanklys innlegg om det å sove sammen, måtte jeg smile litt. Jeg kommer akkurat fra sengen, hvor jeg og min kjære har ligget å pratet i flere timer. Ja, bare pratet, for dere som tenkte noe annet! (dere vet hvem dere er) 😉

Den beste praten man kan få er nemlig i sengen når man bare ligger å koser seg. Et annet tips er å prate i bil om man har det. Når jeg og min kjære begynte å date var 90% av tiden vi tilbrakte sammen tilbrakt i bilen, kjørende rundt i Oslo. Da ble vi skikkelig kjent, og fikk pratet om alt og ingenting. Det er gode samtaler det er koselig å se tilbake på, og som er koselig og oppleve nye av! 😀

2 tanker på “Sengekos

  1. Jeg er helt enig 🙂 Å ligge inntil kjæresten og bare holde rundt hverandre og snakke er utrolig deilig.
    Men jeg tror typen min heller vil sove enn å snakke noen ganger ;P

    En klok dame fortalte meg at det er lettere å snakke om tunge ting når man ikke ser hverandre i øynene, f.eks som når man ligger i skje eller kjører bil, så jeg tror ihverfall at dette er noe av grunnen til at den virkelige dype, gode samtalen gjerne foregår der 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s