Cup cakes å dø for!

Jepp.. Jeg har nok en gang vært på mitt kjære stamsted Cafe Fedora, og nok en gang ble jeg og Leo møtt av den alltid blide Anthony. Vi ble plassert ved «bordet vårt», som han kaller det, og jeg var lykkelig for å få sitte på favorittplassen min! Leo ble fratatt meg med det samme vi kom inn døra, og det var meget motvillig han kom tilbake fra Anthony, som har blitt hans nye bestevenn. Han ble blid igjen etter jeg bestakk ham med cup cakes 😉 hehehe…

I dag skulle jeg møte alltid blide Eivind, og mens vi ventet bestilte jeg med en cæsar salat. Man må jo prøve alt på dette stedet, og jeg hadde ikke prøvd denne enda. Den var DIGG!! Masse frisk salat i forskjellige former, herlig dressing, saftig grillet kylling, nydelige tomater og revet ost på toppen. Brødet jeg fikk ved siden av var heller ikke å forrakte. 😉 Leo smattet brød med litt dressing på, og det var ikke bare jeg som syntes dette var godt!

Muffins fra Cafe Fedora

Cafe Fedora

Og som en bonus fikk jeg smake en av stedets nye cup cake, Southern chocolate cup cake, og DER gikk dietten fløyten… Jeg elsker sjokolade, og lat som har med sjokolade å gjøre. Sjokoladekake er derfor midt i blinken for meg, og jeg sa ikke nei takk til å prøve denne. My God, for et vidunder! Orgasmisk god, og med herlig dyp sjokoladesmak. Fyllet på toppen var skikkelig smørkrem som smeltet på tungen, og jeg skjønte ikke helt hvordan jeg greide å spise den opp så fort. Leo Nicolai var ikke mindre begeistret, og smattet i seg de små smulene han fikk! (Ja, jeg lar ungen min smake på sjokoladekake og cæsar salat.. Skyt meg…)

Det «triste» med dette stedet er at cup cakes’ene forsvinner så fort når man spiser siden de er så gode, og jeg måtte bare ha en av de andre. Valget falt på en vanilje cip cake med sitron, og jeg trodde ikke det var mulig, men den var faktisk litt bedre enn sjokolade cup cake’n! Jeg elsker friske ting, og denne var frisk og herlig med smørkrem blandet med philadelfia. Skjønner dere at babyfettet mitt ikke kommer til å forsvinne med det første?

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor fantastisk dette stedet er, men tro meg når jeg sier dere burde prøve det ut!! Jeg har jobbet i denne bransjen i nesten 10 år, og jeg kan fortelle dere at dette er noe av det beste innen cafè jeg har vært borti. Absolutt alt er hjemmelaget, og man kan tydelig kjenne det på smaken. Ikke noe tullete halv-fabrikata her nei! Ekte råvarer + gode (hemmelige) oppskrifter = perfekt resultat. Og liker dere ikke maten så er det verdt turen bare for å ble vartet opp av de herlige eierne   Anthony  og Nicole! 😀

Ikke ta mitt ord på det, prøv det selv!! 😉

Cafe Fedora

2 tanker på “Cup cakes å dø for!

  1. Høres herligt ut! Kan ikke vi bytte liv for en dag! Sitter og er dødssliten og kunne tenkt meg og bare nyte kaféfiloseringslivet ditt! Du har jo blitt god på å slappe av og bare nyte! How do you do that? 😀

    • hehe.. vil du virkelig bytte bort å kunne ha all tid i verden til deg selv mot en dag med bleieskift, sutring, klenging og mating, bare for en times tid på cafè? hehehe… Du må være gal 😉
      Men ja, jeg har blitt ganske god til å slappe av. Men det kommer an på HVOR man slapper av. På Fedora er det akkurat den atmosfæren jeg trenger for å kunne koble av, så det er et drømme-funn!

      Hvordan jeg gjør det er ganske lett: man omfavner situasjonen man er i og gjør så det beste man kan med hva man har 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s