Tone gjør ting hun ikke kan! Del 2

I dag: Mammas suksess-kake!

Mamma er bakemester. Ikke som yrke, men hun er ufatterlig flink til å bake og pynte kaker. Det er ikke kaker, det er kunstverk! Dessverre  har ikke det genet dryppet på meg (ikke kreativitet-genet heller!) og jeg må si jeg er skuffet på de genene jeg har fått! Siden jeg ikke har far mangler jeg sikkert flere gener 😛 hehehe…. Anyway! Min sønn har navnefest på søndag, og da trengs det KAKE!!! 😀 Jeg eeelsker kake, uansett hvilken kake det er snakk om! (bortsett fra svivskekake.. HVEM fant opp noe så ekkelt!??) Min favoritt over alle favoritter er mammas suksess-kake. Det er en kake med mandelbunn og deilig egg-og smørkrem på toppen, og den er HIMMELSK!!! 

Siden det er et helvete å planlegge og gjennomføre navnefest trenger jeg en gulrot i en pinne foran nesen, og denne gang er det denne kaken som er gulrota! Det blir nok kaker, så vi trenger den egentlig ikke, men den er min belønning til meg. 🙂 Siden mamma lager hoved-kaken, og siden den tar veldig lang tid, tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på Suksess-kaken selv. I dag skred jeg til verks, etter en lang dag med mye farting. Det er ikke en direkte vanskelig kake, men det er mye som må være pinlig nøyaktig! Så jeg setter igang, og jeg må si at sluttresultatet ikke er det verste jeg har sett! Kremen smakte nesten som den skulle (god, men med litt svakere smak enn mamma sin) og kakebunnen ble perfekt seig. (den er som kransekake, bare mykere)

Nå har vi vært på babysvømming, og vanligvis er kvelden ferdig nå. MEN NEI DA!! Ikke nå, ikke i dag. Jeg lager ovnstekt creme fraise-kylling med ris til middag, bestemor gir knøttet grøt, og sambo slapper av før han skal på jobb. Etter middag skal jeg sitte med et glass vin og scrappe ferdig prosjektet jeg begynte på i går. Det blir en laaang kveld, men i morgen kommer kavaleriet, så da blir det litt fart på sakene! 😉

4 tanker på “Tone gjør ting hun ikke kan! Del 2

 1. hehe den kaka e mamma sin spesielitet.
  ho sir sjøl at d e den eneste kaka ho kan bake, d e forsovitt løgn men d e den kaka ho lage desidert best.

  glede mæ tell restekake i neste uke 😉

  • Ja mamma sin også, og jeg VIL greie å lage den! Nå vet jeg med sikkerhet at den ikke er så god som mamma sin, men den duger 😉 hehe… Gleder meg til dere kommer på kake-besøk!! 😀

 2. Deler du bilder av scrappingen din og navnefest-kaka? Kortlaging og baking er to av mine store hobbyer. Så alltid kjekt å hente tips og inspirasjon hos andre 🙂

  PS: Jeg elsker og den kaka du bakte. Kjenner nesten at jeg er litt misunnelig. Hehe. Søss pleier å bake den til meg hver gang jeg har bursdag, men det er enda ca 3 mnd til.

  • Jeg legger ut bilde av kaka etter festen! Gleder meg til å se den selv siden mamma er så hemmelighetsfull! 😉 Og legger ut bilder av scrappingen når den er ferdig. Advarer om at det er veeeldig basic og enkel scrapping siden jeg ikke har erfaring og/eller fantasi, så vet ikke hvor mye inspirasjon du finner her i gården! 😉

   Ja ikke sant den er god??!! Jeg E L S K E R den kaka, og kommer sikkert til å spise nesten hele selv på søndag! hehehe..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s