Tone gjør ting hun ikke kan!

I dag: Scrapbooking!

Jeg har aldri vært en kreativ sjel når det kommer til hobby-saker og slike ting. Jeg har alltid vært en flink danser og er også veldig flink til andre ting (sosialt sett osv..) men akkurat hobby-saker, tegning/maling og slike ting har jeg til gode å kunne mye om. Jeg kan å brodere, men det er ikke ofte jeg gidder. Så kom denne ukreative sjelen på noe hun vil gjøre til sin sønns navnefest! Hun vil lage scrap-bok som gjestene kan skrive noen ord i! Denne ideen kom etter en laaang dag i byen for å finne ting til vi trenger til navnefesten, uten mat og drikke! Jeg må ha blacket noen sekunder da denne tanken kom inn i hodet mitt…

Så da bar det til et senter for å printe ut bilder og kjøpe materialer. Tilbud er en fin ting, og jeg fant utrolig mye fint! Problemet er jo bare å vite hva man skal gjøre med de forskjellige tingene! 😛 hehe… Jeg må ærlig innrømme at da jeg startet på det første bildet så jeg veldig mørkt på dette prosjektet, og jeg angret som pesten på at jeg i det hele tatt begynte på dette! Men etterhvert som resultatet skrider frem, og etter en del oppmuntrende ros fra bestemor, følte jeg virkelig at jeg fikk dreisen på det! Jeg fant en rytme jeg kunne leve med, og jeg ble fornøyd. Helt til jeg fant ut at jeg midt inne i boken hadde hoppet over 4 sider ved et uhell!! Tror ikke jeg har bannet så mye på lenge, fordi jeg hadde jo en rekkefølge på bildene!!! jaja.. Ikke noe jeg kan gjøre noe med, så kan ikke legge meg ned å dø heller. Det er bare bilder! (sier jeg det ofte nok til meg selv blir det sikkert sant til slutt!)

Jeg må i alle fall gi meg for kvelden, men jeg er veldig fornøyd med egen innsats og kreativitet i kveld! Kanskje jeg ikke er så håpløs som jeg trodde? 🙂 Jeg håper i alle fall at Leo Nicolai kan sette pris på jobben og kjærligheten som er lagt i dette albumet når han blir større, og at han skjønner at moren hans gjorde alt hun kunne for at dagen hans skulle bli så perfekt som mulig!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s