Hvordan gjøre en sunn middag usunn!

Middagen i dag bestod av maiskolber og ris. Sunn mat i seg selv, og så ufatterlig enkel å gjøre usunn!!

Jeg har trillet tur i dag, og ganske lang tur også faktisk! Deilig å vandre ute i sola med fuglesang og snøsmelting. Jeg pratet med min kjære bestemor som kommer på besøk om en uke, og det var som vanlig en veldig koselig samtale. Siden jeg var så flink å gå tur i dag, måtte jeg jo nesten ha litt sunn levestil (akkurat i dag) så snacks når jeg kom hjem ble gulrot-strimler og dip. Middag ble som dere ser maiskolber og ris.

Men man kan ikke BARE være sunn, så jeg lesset på med smør og salt, som en skikkelig maiskolbe skal behandles! mmm…. Sinnsykt godt, og ikke helt sunt. Så da greide jeg å gjøre en vanligvis sunn middag skikkelig usunn! Det var SÅÅÅ verdt det!!! 😀

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s