Mmm… Grøt!

Leo smaker grøt første gang

Da har Leo fått grøt for første gang, og det var NAM! Vi blandet Nestlès grøt ris og hvete beregnet på 4 mnd. Vi laget den helt flytende så han ikke skulle få sjokk, og jeg brukte morsmelk istedenfor vann. Leo smattet det i seg, og han skulle bare få en teskje så vi måtte fordele det i veldig små biter. Han ble kjempesint når det ikke gikk fort nok, og vi måtte le litt av det konsentrerte uttrykket hans når han så skjeen komme. Han tok også skjeen for å spise selv, og greide det på en merkelig måte! Han har blitt flink til å gripe ting å føre det til munnen, så det gikk greit helt til han kastet fra seg skjeen. hehe… Alt i alt var det en populær ting, så vi skal prøve en gang om dagen nå frem til han er 4 mnd og kan få litt mer.

Senere på dagen var vi på babysvømming, og det var nok en gang veldig populært. Vannet var litt kaldere enn forrige gang, men etter en liten rynking på nesen gikk det bra. Gan digget å få vann heldt over ansiktet, og han sarket og plasket i vannet. Han lignet egentlig veldig på en fisk! 😀 Det var i alle fall en stk. trøtt gutt som kom hjem! Sovnet 30 min før vanlig leggetid, og det gjorde ingenting for oss! 😉

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s