Babysvømming!

I dag har vi vært på babysvømming for første gang, og jeg var veldig spent på hvordan Leo kom til å takle at vannet i bassenget som er kaldere enn det han er vant til. Lille babyen min elsker nemlig å bade, og helst i 37 grader! Vannet i bassenget ligger på ca. 33, og jeg mener bestemt at det må han tåle. Så da troppet vi mannsterke opp på babysvømming, jeg, sambo og Leo Nicolai. Sambo vil ikke bade, så da ble det jeg som ble med i vannet i dag mens sambo sto på kanten og filmet og tok bilder. 

Vi gikk på rekke og rad ned i vannet, og med det samme jeg kommer uti vet jeg lillegull kommer til å elske dette! Vannet er godt og varmt, og bassenget er ikke så veldig stort og skremmende. Vi er ca. 8 babyer der med foreldre, og kun èn forelder pr. barn har lov uti. Mest mødre som var i bassenget mens fedrene sto på kanten og tok bilder. Leo fant seg fort til rette i vannet, og instruktøren satte i gang.

Først lærte vi v-grepet som vi skal bruke når babyen skal svømme på magen, så lærte vi nakke-greper som vi bruker når babyen skal svømme på ryggen. Begge ganger skal babyen flyte av seg selv, vi skal bare holde hodet dens over vannet. Leo koste seg på magen og sprellet med føttene med et digert smil om munnen, og store nysgjerrige øyne. Han kikket seg rundt på de andre babyene, og jeg så hvor mye han strålte! Da han skulle ligge på ryggen koste han seg minst like mye, og han bare slappet av og nøt livet. Vi sang en sang der vi skulle blåse bobler i vannet forran babyen vår, men Leo var kun interessert i det sidemannen (kvinnen) gjorde. hehe… Ekstra stas var det at en venninne og datteren hennes er på samme gruppa, så Leo hadde kjentfolk der 🙂

Alt i alt var det en perfekt første gang, og vi gleder oss masse til neste gang!!  😀 😀

 

Mamma og Leo

4 tanker på “Babysvømming!

  1. Hi hi hi! jasså,,,,så du er en av babisene der siden du inkluderer en «vi»? 😉

    siterer:

    «Vi er ca. 8 babyer der med foreldre….»

    ;-P

    koselig lesning! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s