Første tannebissen!

(skulle publiseres 21.01, men glemte det… Så da blir det publisert nå!)

Leo Nicolai vokser og vokser. Nå har han kommet opp i str. 62 i klær, og de begynner faktisk å stramme på enkelte steder! Han er heldigvis slank og fin, så da passer klærne litt lenger 😉 Nå ser vi også veldig utvikling fra dag til dag, og for noen dager siden trodde jeg ikke det jeg kjente i munnen hans. En liten bulk! Det var ingen tvil, tannebiss var på vei! Og i dag tidlig hadde den brutt seg ut gjennom tannkjøttet. Babyen min er altså 3 mnd og har fått sin første tann!!

Ja, han er tidlig ute. Men det er han jo med det meste, så forundrer meg egentlig ikke at tannen kom så tidlig. Nå griper han etter ting, greier å holde på leker og føre dem til munnen sin, og han tipper uten problemer over fra mage til rygg. Han er en drøm å legge om kvelden (som regel) og han viser seg som regel fra sin beste side. Smiler og prater hele dagen, og det er ingen tvil om at han liker oppmerksomhet! Jeg er så stolt av den lille skatten min at jeg kjenner hjerter svumlmer i brystet hver gang jeg ser på han eller mottar skryt fra andre. Han er så perfekt, og hver dag tenker jeg hvor heldig jeg er som har han og sambo i livet mitt!

Første tannebissen har i allefall kommet frem, og med Dentinox stopper vi kløen. Han har ikke hatt feber, og han sutrer bare litt mer enn vanlig, så vi har vært heldig nok en gang. Blir resten av tennene like enkle å ha med å gjøre så blir jeg happy!! I dag på kjøpesenter satt Leo oppreist i vogna for første gang, og det var STAS!!! 😀

Nå ligger han å sover søtt i sengen sin, og vi voksne sitter i stua og prater. Bestemor er på besøk, og Leo koser seg med oldemoren sin! Hun skal sitte barnevakt i morgen mens jeg og sambo skal på fest for første gang siden juni i fjor! 😀

Ønsker alle en fantastisk helg!

2 tanker på “Første tannebissen!

  1. Tann allerede ja, da er han tidlig ute. Lurer litt på om Theodor holder på å få en og. Syns jeg ser et lite riskorn nede 🙂

    • Ja han er veldig tidlig ute, og han har fått klar beskjed om at puppen ryker om han biter!
      Så bra at Theodor begynner å få tenner! Veldig rart å tenke på hvor store de har blitt! Om det klør så anbefaler vi Dentinox. Greier oss ikke uten her i huset når det klør som verst! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s