Første latteren

I dag har Leo ledd skikkelig for første gang!!!!! Jeg smelter av lyden til den trillende latteren hans, og kjenner hjertet sprenges av stolthet! Han er så fantastisk skjønn! En perfekt liten gutt som gleder seg over livet. Vi holdt på å tullet i sofaen, og han gliste stort som vanlig. Plutselig bruter han ut i latter, og både jeg og sambo blir litt satt ut. Så fortsetter vi å tulle og tøyse med han, og latteren kommer trillende som perler på en snor. Jeg har aldri hørt en mer hjertelig latter! 😀 Gutten vår begynner å bli stor. 🙂

Her er video av dagens vidunder! 🙂

 

6 tanker på “Første latteren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s