Første flytur

I går reiste jeg hjem til hjembyen for å besøke familien. I den forbindelse måtte jeg fly med Leo for første gang, og jeg grudde meg mildt sagt mye før den store begivenheten! Jeg skulle heldigvis ikke ha med vognen, men jeg måtte ha med bilsete og håndbagasje, og det er mer enn nok når man har med en liten tass.

Min kjære kjørte oss til flyplassen, og Leo sovnet i bilen. Da vi kom til Gardermoen dro vi for å sjekke inn bilstolen, men damene i skranken sa vi bare kunne ta det med gjennom sikkerhetskontrollen for å høre om vi kunne ta det med inn på flyet siden det var få passasjerer. Sambo ble med gjennom sikkerhetskontrollen, og vi satte oss på en cafè mens vi ventet på go to gate. Leo sov fortsatt, og jeg lurte på hvordan flyturen kom til å bli. Vi fikk ta med bilstolen inn på flyet, og vi fikk en hel seterekke for oss selv! 😀

Jeg spente fast Leo, og gullet sov som en stein under hele flyturen! Ikke noen dotter i ørene der i gården nei! Jeg prøvde å tvinge inn en finger for å få han til å suge for å unngå dotter, men han presset munnen igjen i søvne og sov videre. hehe.. Da vi kom til hjembyen hjalp flyvertinnen meg med å bære Leo ut av flyet, og jeg bar han fra enden av trappen og inn til mottaket. Mamma, stemor, bestemor og en venn av familien hadde møtt opp i samlet flokk for å møte oss, og Leo forsvant fort ut av hendene mine! 😛

Han våknet ikke før vi satte oss i bilen til mamma, og da var det en liten tass som var fryktelig sulten!!! Han hadde ikke spist på 5 timer, og han som er vant til å spise ofte likte ikke helt å være så lenge uten mat! Men var jo egentlig hans egen feil siden han skulle sove så tungt så lenge.. 😉

Alt i alt gikk turen smertefritt, og blir ikke så skummelt å gjøre det igjen 🙂

2 tanker på “Første flytur

  1. Godt å høre at det gikk bra :o) Flott å få en positiv første opplevelse, så slipper man å grue seg til neste gang, som du sier. Kos dere hjemme i Molde, så fortsetter jeg å glede meg til neste helg jeg :o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s