Første farsdag

I dag er det farsdag, og her i huset er det den aller første av mange. Vi har kjøpt farsdagsgave, har planer om pannekaker til frokost, og kake og vaffler senere i kveld. Sambo har spurt om hjemmelaget pizza, og jeg kan jo ikke nekte han det på selveste farsdagen! Så i dag er jeg husmor for alle penga, og skal gjøre denne dagen så spesiell som over hodet mulig for min fantastiske samboer som har vært så flink å støtte meg før, under og etter svangerskapet! 

Til min kjære:

Du kom inn i livet mitt på en høyst uventet måte, og hvem skulle tro at tilsnakk på en uteplass skulle føre til samboerskap og barn? Jeg tror øynene dine og tonefallet i stemmen din var det første jeg la merke til, og da vi endelig begynte å prate skjønte jeg at du var spesiell. Etter noen uker sammen med deg skjønte jeg du var den ene for meg, og heldigvis var jeg også den ene for deg. Etterhvert som tiden gikk fant jeg bare flere og flere fantastiske sider av deg, og det kommer stadig flere! Da jeg ble gravid kunne du ikke taklet det bedre, og du har vært en helt unik og fantastisk støtte hele veien fra start til mål! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten deg, og du gjorde en vanskelig situasjon så ekstremt mye enklere! Under fødselen kunne du ikke vært en bedre støtte, og etter lille Leo Nicolai kom til verden har du bevist det jeg har visst hele tiden. Du er som skapt til å være pappa!!

Du er så snill og god, og hjelper alle i rundt deg som trenger det! Din største svakhet er at du tenker alt for lite på deg selv, og du er fryktelig dårlig på å la andre ta vare på deg! Dette har jeg planer om å forandre ved å passe på deg på samme måte som du passer på meg! Jeg elsker deg over alt på jord, og når jeg ser på Leo tenker jeg på hvor heldig jeg er som har dere i livet mitt!

God farsdag min kjære! Den første av mange!

6 tanker på “Første farsdag

  1. He he he…i følge 50-tallets standard for hva en husmor skal gjøre for mannen sin, så er du nok det ja….;-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s