Dyrebar søvn!

Med en baby i hus er ikke søvn alltid det som er førstepri, og selv om Leo er flink til å sove i vuggen sin om natten har han enkelte dager som går mor på nervene! Det er nemlig ikke kult å være alene med mamma når pappa er på jobb…

Min kjære har to jobber, og den ene jobber han 4 dager annenhver uke med. Denne uken var det jobbuke, som da vil si at jeg må være alene med lille Leo mye av kvelden og natten. Leo har funnet ut at det er en god mulighet for han å holde mamma våken!! Natt til torsdag sov han så sant jeg IKKE sov. Med det samme jeg vurderte å lukke øynene våknet han å begynte å kjefte på meg for min frekkhet. Natt til fredag var det mye av det samme, og hadde det ikke vært for at sambo gadd å sitte med han noen timer når han kom hjem fra jobb tidlig på morgenen så jeg fikk sove litt, hadde jeg sikkert falt i koma. Èn time søvn på 24 timer er IKKE mye!! Og særlig ikke når man er vant til at tassen sover søtt mye av natten! Natt til lørdag (i dag) derimot, var det litt andre boller. Han hylte non stop fra sambo dro på jobb og halvannen time. Men så bestemte han seg for å roe reka å gå tilbake til gamle søvnmønster! Når en mor ikke er vant til at barnet gråter, og at han sover mye, er det ikke så lett å forholde seg til hysterisk gråt! men som den rolige personen jeg kan være fikset vi det greit, og han sovnet til slutt etter 150 nattasanger.

Så utrolig nok, etter to netter med helvete, gikk tredje natten som smurt, og en skptisk mamma lurer på om siste kvelden alene for denne gang ender i glede eller fortvilelse. Heldigvis for sambo har jeg fått sovet det jeg trenger for å fungere, og tiden vil vise om Leo er villig til å samarbeide i kveld og natt. Jeg er flink på å få det som jeg vil, men så er han jo sønn av sin mor, så vi får se hvem som vinner denne omgangen…

èn ting er i alle fall sikkert: Når man får barn begynner man å skjønne hvilken luksus søvn faktisk er!! 😉

2 tanker på “Dyrebar søvn!

  1. Hihi, velkommen i klubben, er vel snart et års siden jeg har fått 8 timers sammenhengende søvn, før ungen kom var jeg gravid og sov dårlig, nå er jeg mamma som gjerne skulle sovet mye mer 😛 men jeg fungerer og mannen har lovet å stå mere opp når hun blir større, så until then er mørke ringer under øynene min nye look ;P

    • godt det bare ikke er jeg som sover lite 😛 hehe..
      Sambo er heldigvis veldig flink til å sitte oppe med han om natten eller morgenen så jeg får sove noen timer ekstra, og det gjør at jeg fungerer til det jeg skal 😉 Men merker at ting forandrer seg når man får barn, og det er vel ikke annet å forvente 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s