Vekt før og etter

Som jeg har skrevet før gikk jeg opp 30 kg i svangerskapet. Dette gikk kraftig utover selvtilliten min, og jeg fikk meg en knekk. Jeg veide 52 kg da jeg ble gravid, og da jeg fødte Leo veide jeg 81,5 kg. Det jeg ikke tenkte på var at MYE av denne vekten var vann i kroppen og baby med fostervann og hele pakka. Jeg lurte hele tiden på hvor mye som kom til å forsviner underfødselen og i tiden etterpå, og nå har jeg svaret! 

Jeg mistet 11,5 kg under fødselen, som ga meg en vekt på 70 kg. Denne vekten ble veid 4 dager etter fødselen. Nå er Leo Nicolai 1 uke og 4 dager, og jeg veier i dag 66 kg! Det vil si at jeg har mistet 4 kg på bare ÈN uke!!! Jeg kunne ikke vært lykkeligere! Dette viser jo at vekten flyter nedover av seg selv uten at jeg trener! Det lover jo veldig godt for fremtiden når renselsesprosessen er ferdig og stingene har grodd og jeg kan begynne å trene aktivt igjen for å bygge opp manglende muskelmasse. Jeg gleder meg til jeg kan trene Zumba, og jeg gleder meg til jeg kan begynne å danse igjen. Lillegull elsker heldigvis musikk, så blir mye av det så snart jeg er ferdig med første 6 ukene av barseltiden. Bare 4 uker igjen 😉

Kjenner jeg blir i godt humør av å gå på vekten for tiden! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s