En ny tilværelse

En uke har gått siden Leo Nicolai kom til verden, og jeg merker stooor forskjell på verden før og nå! Jeg koser meg masse som mamma, og med verdens snilleste sønn er det jo ikke så mye annet å gjøre. Men det er jo ting man må justere når man får barn, og jeg har funnet ut at det ikke alltid er like lett å gjøre ting man kunne før. Som f.eks. dusje når man vil, hente seg mat når man vil, sove når man vil, gå på toalettet når man vil, osv.. Grunnen er at når man har en sønn som ligner moren og faren på alt for mange områder, og da spesielt det å elske kos, er det ikke så lett å legge han fra seg når han sover tungt på brystet mitt! Han er nemlig ikke helt happy med å sove alene! Heldigvis liker han mamma og pappa like godt, så den ene får gjøre det vi trenger når den andre holder sovedyret.

Leo sover nemlig opp til 22 timer i løpet av døgnet, og er kun våken for å spise. Da spiser han 10-15 minutter før han sovner igjen. Eneste som kan vekke han da er bleieskift, så ammer jeg noen minutter igjen etter det, og han sover som en stein igjen. Men da altså på brystet vårt, ikke i sin egen seng. Nå begynner han å bli litt flinkere til det, så vi håper jo han skal mestre det bra om ikke lenge! Han er i tillegg fryktelig utspekulert når det kommer til bleieskift! Jeg skifter bleie på han, og med det samme jeg setter meg ned i stolen bæsjer han SKIKKELIG på seg slik at jeg må skifte på han en gang til. Eller han venter til bleia er av, og så gjør han fra seg utover stellebordet istedenfor. Moro for han, ikke like moro for mor.

Nå har han også begynt å sove om natten, og selv om han våkner ca. annenhver time sover han i alle fall nok til at jeg er relativt uthvilt om dagen. 🙂 Ammingen går veldig bra, og han spiser som en helt. Han har gått opp 400 gr etter fødselen, og det er veldig bra sies det! Han forbrenner jo ingenting når han sover så mye. hehe.. Ellers er han veldig sterk og flink! Holder hodet sitt oppe, begynner å dra seg opp når han holder hendene våre og støtter seg med føttene på magen min, og han er veldig våken når han først er våken! Fester blikket bra, og er en liten engel! Sambo er helten min, og tydeligvis Leo sin også. Sambo drar mer enn sin andel av lasset, og jeg er så stolt av ham! Vi har tatt i mot minimalt med besøk etter vi kom hjem, og det har vært deilig å komme seg etter svangerskap og fødsel uten mye folk rundt oss. Nå er vi klar for å ta imot besøk (med måte) og jeg gleder meg til å vise han frem til venner og familie!

Da er dere oppdatert på hvordan ting går foreløpig. Vi koser oss masse med gullet vårt, og jeg syns han vokser litt for fort allerede! Nå skal jeg surfe så mye jeg kan på data mens sambo holder sovedyret. Må jo oppdatere meg på ting før lillegull skal ha mat 😉

4 tanker på “En ny tilværelse

  1. Må være gøy å være foreldre når man har et sånt lite søøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøtt drømmebarn .,…he he , og så klarer han å være så utspekulert allerede ved å ha det moro på mors bekostning.. ti hi!

    • Ja er mye moro med den lille tigeren! Han er jo bare mammas og pappas GULL!!! Og han liker skøyerstreker allerede, så kan bli en spennende fremtid.. hehe..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s