Løp og kjøp

Jeg skrev for en stund tilbake om at jeg stilte opp som nakenmodell i bladet GARVID sammen med flere andre flotte jenter. Nå har bladet kommet ut, og jeg må si jeg ble veldig fornøyd med bildet av meg!! 😀 Det var en veldig moro opplevelse, og når resultatet blir SÅ bra er det jo enda bedre! Alle jentene ser flotte ut med magene sine, og jeg hadde lett gjort det igjen om jeg fikk tilbud om det.

Så løp og kjøp bladet GRAVID denne måneden! 😀

4 tanker på “Løp og kjøp

 1. WOW! KULT! Er enda ikke for sent håper jeg!

  ps, ikke mye strekkmerker på den kroppen..;-) Bare stram og fin kropp med litt mage. 😉

  • Er ikke for sent enda! Er i salg ut november tror jeg.. 🙂
   Har ikke mye strekkmerker på magen, men begynner å få tre små… Så nå må han få opp farten så han ikke ødelegger kroppen min ytteligere! 😛

 2. btw, lol! Er du forresten en av damene på forsiden? Så først nå at det står «26 gravide norske uten klær», for jeg formodet uten å tenke litt smart at du var damen i midten på forsiden. For hva jeg vet, er du en av damene i bladet jo!

  • Jeg er nok ikke en av de på forsiden, men jeg er den eneste av kvinnene i bladet som IKKE ser i kamera. Ser ned på magen min istedenfor 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s