Du vet du er trøtt når…

Fordelen med å ha en «eldre» kjæreste er at han har levd lenge og opplevd mye. Min kjære tok taxi-lappen da jeg var ett eller 2 år, og jobbet som taxisjåfør i helgene i 15 år. På den tiden var det vanlig å kjøre 15-20 timer i strekk, og det sier seg selv at det kan bli fryktelig tungt for hodet og kroppen. Man blir trøtt og sliten, og det går utover tankegang og funksjon. Slikt blir det mange bra historier ut av, og her om dagen fortalte min kjære om ett av sine pinligste øyeblikk som taxisjåfør! 

Han hadde kjørt i nesten 24 timer i strekk, og siden det var kjedelig å stå på holdeplass å vente på kunder, kjørte han rundt i sentrum for å se om det var noen kunder han kunne kapre. Plutselig ser han en person som står med armen ut for å vinke til seg en taxi, og han nøler ikke med å stoppe. Han stopper ved siden av personen, og venter høflig på at han skal sette seg inn i bilen. Ingen ting hender, så han ser ut vinduet i døren for å se hva som skjer. Det er jo tross alt uhøfling å vinke til seg en taxi uten å sette seg inn! Men det viser seg snart at personen ikke er en vanlig person, eller skal vi si person i det hele tatt!

Trøtt som han er etter en lang vakt, har min kjære stoppet for å plukke opp ingen ringere enn Diplom is-mannen!! Eller rettere sagt skiltet av Diplom is-mannen! Han står jo med hånden ut, og er jo ganske så stor, så det er jo vanskelig å se forskjell på han og et vanlig menneske når man har jobbet nesten et døgn i strekk (hehe.. riiight). Heldigvis for min kjære var det ingen som så dette, så han hadde kommet seg unna mobbing av de andre gutta om han ikke hadde fortalt det til den største skravlebøtta på taxistasjonen! De andre sjåførene har nok fått seg mang en god latter på min kjæres bekostning etter dette!

Du vet i alle fall at du er trøtt når du stopper for å kapre Diplom is-mannen i taxi’n din! 😉

"TAXI!!"

4 tanker på “Du vet du er trøtt når…

    • Ja er ikke lett å se det er dame med den påkledningen! Ikke har hun utseendet med seg heller når det kommer til feminine trekk. Kanskje hun er tvekjønnet? 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s