Besøk fra hjembyen

Det er helg, og jeg har fått fint besøk av mine kjære mødre. De kom i går, og etter en koselig lunsj her hjemme satt vi bare å pratet og koste oss foran tv’n. Jeg og sambo disket opp med taco til middag, og etter nydelig mat spilte vi letra mix (jeg vant) og bare slappet av. Men den største overraskelsen var gaven vi fikk til den lille! Min stemor kjøpte nemlig Maxi-Cosi bilsete og base til bilen til oss!! Dette er bilsetet som er best i test, og det er fryktelig dyrt med både setet og basen (3499,-). Dette fikk vi da i gave, og jeg er helt sjokkert og overlykkelig! Utrolig snilt av dem! Da kan vi krysse av nok en ting på listen, og da mangler vi faktisk bare vogn og badebalje så er alt i hus til den lille skatten vår kommer om noen korte uker. 🙂

I dag er de på bytur, og jeg og sambo kan bare sitte å slappe av og kose oss hjemme. Jeg har sovet tre og en halv time på sofaen, så oppegående kan jeg vel ikke være beskyldt for å være.. hehe.. Hører vel med til å være høygravid det.. I kveld skal de på fest hos en venninne av mamma, og jeg har store planer med å kose meg alene hjemme mens sambo jobber! I morgen har mamma lovet å lage min favoritt-middag: mammas kjøttkaker i brun saus! Hun lager helt magiske kjøttkaker, og det gjør hennes datter meget lykkelig at hun vil lage det til oss! De drar allerede på mandag, men til da skal vi kose oss med å ha dem på besøk i leiligheten vår for første gang. Deilig å endelig ha stor nok plass til å ha besøk av familien, og kunne ha eget gjesterom å legge dem på! 😀

2 tanker på “Besøk fra hjembyen

 1. Fiin bilstol:D
  Vi har også maxi cosi med base. Aner ikke hvilken årsmodell det er, men den ser helt lik ut bare at den er i annen farge;-)

  Bra kjøp. Snill mor og stemor du har<3
  Men du fortjener jo det da!

  • Ja den er kjempefin! Er den nyeste stolen, men står ikke årsmodell på den. Men tipper det er årets modell siden det er den nyeste de har i butikken.
   Den er best i test, så barna våre blir i alle fall trygg i bilen! 😀

   Bra kjøp dere også, og du fortjener det virkelig du også!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s