Ett år med min kjære!

Det er helt utrolig, men det har skjedd: Jeg har feiret ett år sammen med min kjære! Det er aller første gang jeg har feiret ettårsdag med noen, og litt forvirret gikk jeg dagen i møte. Skal man kjøpe noe til hverandre? Skal man gå ut å spise? Hva er egentlig vanlig på slike dager? Disse spørsmålene er kanskje absurde for noen, men husk at jeg aldri har vært med på en slik begivenhet før! Vi fikk i alle fall feiret dagen på en perfekt måte, og la meg fortelle dere hvordan det gikk til da TigerTone feiret sin aller første ettårsdag! 🙂

Dagen begynte med god frokost i den koselige kjøkkenkroken vår, før vi kjørte oss en tur ut. Vi dro på Living for å se på sofa, og fant to vi likte veldig godt!  De ble skrevet opp, og vi dro videre for å kjøre litt rundt å titte på livet i byen. Vi bestemte oss for å spise middag på Big Horn Steakhouse, og så dra på kino etterpå, dermed skaffet vi oss kinobilletter til Centurion som vistes i de-lux sal på Ringen, og dro for å spise middag. Vi fikk nyydelig biff til middag og crème brulèe til dessert, så mette og slappe dro vi hjem for å sove middag (den gravide og den eldre! *fnis*) før filmen begynte. Filmen var kjempe bra, og siden begge liker romer-filmer og mye vold passet denne perfekt til en romantisk night out 😉 hehe.. Etter filmen dro vi videre til byen og stakk innom Fridays for å se på livet, og bare for å kjøre rundt i byen for å se på folk.

Alt i alt ble det en perfekt feiring, og jeg gleder meg til neste jubileum! Vi bestemte dagen i forveien å ikke kjøpe gave til hverandre, og selv om min kjære hadde planlagt å kjøpe blomster til meg ble det ikke gjort. Mest fordi han vet jeg ikke liker å få blomster når det er «forventet», men også fordi han ikke rakk å kjøre ut å kjøpe før jeg sto opp 😛

Jeg vil benytte sjansen til å takke min kjære for et fantastisk år, og for alle gledene og lyspunktene du har gitt meg så langt!!  Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive, og jeg gleder meg til å starte vårt nye liv sammen med Tigergutt ❤

4 tanker på “Ett år med min kjære!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s