Tørst!

Jeg tørster. Føler halsen er som sandpapir. Strupen skriker etter drikke, men det blir aldri nok. For hver slurk vann jeg tar suger babyen det til seg, og etterlater tørrhet i munn og hals. Jeg drikker så mye vann at det skvulper over i magen, men fortsatt er det ikke nok. Det blir aldri nok… Det å gå gravid innebærer en evig tørste etter vann… Håper Oslo har nok til å kunne slukke tørsten min til slutt!! Jeg begynner å bli desperat etter å ikke være tørst lenger!

Var bare det jeg ville si…

TØRST!!!

2 tanker på “Tørst!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s