Herlige lørdag

Det er lørdagskveld, solens siste stråler skinner inn vinduet på stua, og etter en herlig dag med biltur med samboeren og avslapping i sola kan jeg synke ned i sacco’n med sjokolade fra Nidar og glasscola. Det er første gang på 4 mnd jeg har kjøpt sjokolade, og cola drikker jeg veldig skjeldent etter jeg ble gravid. Så nå skal jeg bare se bort fra ryggsmerter og hodepine og kose meg masse hjemme alene mens samboeren er på jobb! I tillegg har et vennepar i Finland sendt meg pakke i posten som jeg fikk i dag! Mange fine mamma-bukser, og nydelige klær til lille Tigergutt. De fikk en liten gutt for ikke lenge siden, og min kjære er gudfar for den lille pjokken. Han er verdens skjønneste lille gutt, og vi må bare smile når vi ser på bildene de har sendt på mail! 😀 Kjekt med venner jeg kan arve mamma-klær fra 😉

Ha en herrrrlig lørdag alle sammen!! 😀

1 tanke på “Herlige lørdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s